Showroom Køge

Bliv inspireret til indretningen af dit hjem og uderum i vores showroom i Køge. Oplev mere end 10 forskellige glasbygninger fra vores moderselskab VICA Danmark, isolerede som uisolerede, alle fuldt indrettet med lækre møbler og stemningsfuldt interiør fra kendte danske brands. 

Vores showroom fungerer som et udstillingsvindue, hvor du har mulighed for at se og røre de forskellige produkter, du finder på vores webshop. Det betyder, at vi ikke sælger produkterne direkte fra showroomet, men derimod skal varerne bestilles via vores webshop. Forelsker du dig i noget bestemt, mens du besøger os, er vi selvfølgelig gerne behjælpelige med at lægge ordren, som herefter vil blive leveret til dig. Tag blot fat i en medarbejder og spørg, hvis du er i tvivl om dine valg, eller andet i forbindelse med dit besøg eller din bestilling. 

Som noget særligt for vores afdeling i Køge, er det dog muligt at købe et udvalg af produkter fra Meraki og Nicolas Vahé direkte i showroomet.

Vi forsøger altid at have størstedelen af møblerne fra vores webshop udstillet. Der vil dog altid være undtagelser, og derfor er det en god ide at kontakte os i forvejen, såfremt der er nogle bestemte produkter, du ønsker at kigge på. Du finder kontaktoplysninger her.

Ved større ordrer kan du desuden med fordel vælge at booke et møde, så du er sikker på, at der er en ledig medarbejder til rådighed. Skriv ønsker til dato og tidspunkt i beskedfeltet i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

FIND OS HER

KØGE SHOWROOM

Industrivej 2 | 4600 Køge

...

Man-fredag: 08.30-16.30 | Eller efter aftale
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag - Helligdage: Lukket

...

Bestil i showroom og

få dine varer leveret.

...

FRI LEVERING på pakker ved køb på kr. 500,- eller over.

FRI LEVERING af møbler ved køb på kr. 1500,- eller over.