Returnering og ombytning

Returnering og ombytning

Hvis du ønsker at returnere din vare, skal du udfylde retursedlen, der var vedlagt i pakken, da du modtog den. Du kan også udfylde standardfortrydelsesformularen, som du finder her. Du er desuden velkommen til at sende os en mail, hvor du angiver varens art, ordrenummer og dine kontaktoplysninger, samt ønske om returnering.

Ved ombytning skal du returnere varen, og lægge en ny ordre på den vare, du ønsker at ombytte til. Når vi modtager din returvare refunderes beløbet straks til dig for denne. 


Fortrydelsesret

Hent fortrydelsesformular her.

Når du handler hos os, har du 30 dages fortrydelsesret, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Fortrydelsesretten løber 30 dage fra den dag, du har modtaget ordren. Du kan sende en mail til os
på hello@rummliving.dk, hvor du fortæller, at du ønsker at fortryde dit køb eller medsende standardfortrydelsesformularen, som du kan hente her. Der medfølger også en returseddel i din forsendelse.

Ønske om fortrydelse skal meddeles til os senest 30 efter modtagelse af varerne. Herefter har du 14 dage til at sende varerne retur til vores lager. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 

I forbindelse med højtider og særlige kampagner som eksempelvis Jul, Black Friday, Black Weekend og Cyber Monday har vi forlænget frist for ombytning og returnering. 

Returfragt ved fortrydelse af køb er for egen regning. Du kan evt. købe en returlabel via nedenstående link. (Kan anvendes til varer, der kan sendes som pakke med GLS).


Køb returlabel her.

Returadresse:
ATT: Returlager
RUMM Living
Nordager 22
6000 Kolding.

OBS OBS OBS: Der kan ikke returneres med DAO. 

Det er dit ansvar, at pakken kommer retur til vores lager og ikke leveres til en pakkeshop. 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes utilstrækkelig returemballering, eller at du har brugt den uhensigtsmæssig ift., hvad der er nødvendigt for fastslå varens art, egenskaber og funktion, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage, afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. Hvis du fortryder dit køb, får du refunderet dine penge. Hvis varen er værdiforringet, fratrækkes det beløb, du hæfter for.

Pengene tilbageføres via samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Bytter du til en ny vare, skal du blot bestille den ny vare via webshoppen. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig. Leveringsomkostningerne refunderes dog kun, såfremt det er hele ordren, der returneres (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Vi refunderer, når vi modtager pakken, eller senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbageholder betalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for returneringen.

Husk, at det er dit ansvar, at pakken kommer retur i samme stand, som du modtog den. Det er derfor en god idé at sende varen godt emballeret samt med mulighed for track and trace.