Om RUMM Living

Rum er meget mere end rum. De defineres af de rammer, som du sætter og udfylder.

Jeg elsker at inspirere, og for mig er interiør dét, der gør forskellen. Med interiør skaber vi stemning og hygge med personlighed. Det giver os mulighed for at sætte scenen til enhver situation; onsdag eftermiddag med familien, fredag aften på terrassen med rødvinsglasset og søndag formiddag, hvor duften af kaffe er indledningen til et par tiltrængte timer med lys og ro i dit orangeri.  

For mig er det essentielt, at jeg føler mig godt tilpas i mit hjem. Det sker ofte, når jeg tager naturen med ind i hverdagens funktionelle rum. Det er netop dét orangerier kan. Det åbne rum med perfekte hyggekroge visker langsomt linjen mellem ude og inde væk, så naturen bliver en del af hverdagen - og det kan være vigtigt for din sundhed.

Spændet mellem den enkelte skandinaviske livsstil og det rustikke og naturlige materialevalg skaber balance og autenticitet. Det tunge mod det lette, det mørke mod det lyse og det rå mod det fine.

Med RUMM Living vil jeg give inspiration, der gør det nemt for dig at skabe rum, der giver dig værdifulde stunder og øjeblikke.

 


EKSPERTER I AT BYGGE RUM


RUMM Living er en del af VICA Danmark. VICA Danmark er eksperter i at bygge orangerier, pavilloner, udestuer og drivhuse i både isolerede og uisolerede løsninger. Phines ekspertise i indretning ses tydelige i showroomet i Kolding, som giver de besøgende en oplevelse. En oplevelse af stemningen i det rum, som bliver til en del af deres hjem, når de bygger med VICA Danmark.EFTERSPØRGSEL PÅ HELE DRØMMEN - INKLUSIV INDHOLD


De seneste år har der været stor efterspørgsel på interiør til orangerier hos VICA Danmark. Konceptet har altid taget kunden med fra den første tanke om et orangeri til det færdige byggeprojekt. Med interiør og møbler fra RUMM Living byggede vi sidste led på, og tilbyder hele drømmen inklusiv indhold. Samtidig ved vi, hvilke temperaturændringer og fugtforhold vores produkter kan tåle. Det er essentiel viden, for dig som ønsker interiør til dit orangeri eller omkringliggende omgivelser.MÅLET ER AT SKABE & INSPIRERE


VICA Danmark og RUMM Living har et fælles mål. Vi vil gøre dét, som vi er bedst til - at skabe værdi for dig. Det gør vi gennem autentiske åndehuller af kvalitet, som forlænger sæsonen og inviterer naturen nærmere. Vi skaber individuelle løsninger og rammer, som gør at du føler dig hjemme. Gennem RUMM Living inspirerer vi dig med ideer til din indretning. Phine opsætter designlooks, og gør det nemt for dig at tage hyggen og stemningen med hjem.


Hun deler samtidig ud af sine tanker og fif om indretningsdesign og perfekte hyggekroge, der gør dine rum til mere end bare rum.