Om RUMM Living

Rum er meget mere end rum. De defineres af de rammer, som du sætter og udfylder.

Jeg elsker at inspirere, og for mig er interiør dét, der gør forskellen. Med interiør skaber vi stemning og hygge med personlighed. Det giver os mulighed for at sætte scenen til enhver situation; onsdag eftermiddag med familien, fredag aften på terrassen med rødvinsglasset og søndag formiddag, hvor duften af kaffe er indledningen til et par tiltrængte timer med lys og ro i dit orangeri.  

For mig er det essentielt, at jeg føler mig godt tilpas i mit hjem. Det sker ofte, når jeg tager naturen med ind i hverdagens funktionelle rum. Det er netop dét orangerier kan. Det åbne rum med perfekte hyggekroge visker langsomt linjen mellem ude og inde væk, så naturen bliver en del af hverdagen - og det kan være vigtigt for din sundhed.

Spændet mellem den enkelte skandinaviske livsstil og det rustikke og naturlige materialevalg skaber balance og autenticitet. Det tunge mod det lette, det mørke mod det lyse og det rå mod det fine.

Med RUMM Living vil jeg give inspiration, der gør det nemt for dig at skabe rum, der giver dig værdifulde stunder og øjeblikke.

 

Om RUMM Living

...

EKSPERTER I AT BYGGE RUM

RUMM Living er en del af VICA Danmark. VICA Danmark er eksperter i at bygge orangerier, pavilloner, udestuer og drivhuse i både isolerede og uisolerede løsninger. Phines ekspertise i indretning ses tydelige i showroomet i Kolding og Køge, som giver de besøgende en oplevelse. En oplevelse af stemningen i det rum, som bliver til en del af deres hjem, når de bygger med VICA Danmark.

...

EFTERSPØRGSELPÅ HELE DRØMMEN - INKLUSIV INDHOLD

Der er stor efterspørgsel på interiør til orangerier hos VICA Danmark. Med interiør og møbler fra RUMM Living kan vi tilbyde netop dette. Samtidig ved vi, hvilke temperaturændringer og fugtforhold vores produkter kan tåle. Det er essentiel viden, for dig som ønsker interiør til dit orangeri eller omkringliggende omgivelser.

 ...

MÅLETER AT SKABE & INSPIRERE

VICA Danmark og RUMM Living har et fælles mål. Vi vil gøre dét, som vi er bedst til - at skabe værdi for dig. Det gør vi gennem autentiske åndehuller af kvalitet, som forlænger sæsonen og inviterer naturen nærmere.

I RUMM Living inspirerer vi dig med ideer til din indretning. I vores showrooms finder du indretning, og gør det nemt for dig at tage hyggen og stemningen med hjem. Du bestiller online, eller mens du er i showroom og vi leverer dine varer hjem til dig.