Spirer det hos dig? Luk foråret ind med skønne farver

Spirer det hos dig? Luk foråret ind med skønne farver

Når først forårssolen begynder at kigge frem, er der ikke noget bedre end at flytte udenfor og nyde livet under den åbne himmel.

Vi har lavet en guide til, hvordan du får forårsstemning i orangeriet, på terrassen eller i haven ved hjælp af skønne madrasser, hynder og puder.

 

Brug madrasser og skab et levende rum

Skønne print og lækre farver kan gøre en stor forskel på din terrasse. Du kan bruge farver og nuancer til at spice dine havemøbler, daybed eller liggestol op med.

Har du en terrasse i flere niveauer, kan du desuden nemt indrette små rum på dine trin med smukke madrasser, og derved skabe flere siddepladser med en afslappet og uformel karakter.

Er rå pallemøbler omdrejningspunktet for din have, kan du skabe en blød loungestemning med madrasser med etnisk inspireret print og smukke farver. På den måde giver du dine møbler et spændende modspil, som du ikke får med en ensfarvet madras.

Vores populære brand Madam Stoltz har lavet madrasser i målet 60x100 cm, der egner sig perfekt til pallemøbler. Find dem her

 

 

Indret en lille oase i orangeriet, der emmer af afslapning og lyse dage

Du kan med stor effekt placere flere madrasser ovenpå hinanden og få din helt egen unikke daybed, der indbyder til læsestunden eller et lille hvil i forårssolen. Sæt gerne et lille sidebord i bambus eller rattan ved madrasserne, så du har en plads til kaffekoppen. Du kan også tilføje et rundt gulvtæppe foran i naturlige farver. På den måde kan du skabe dit helt eget univers og rum i rummet.

Du kan lægge madrasserne, hvor du vil. På træterrassen, i orangeriet, i udestuen eller på gæsteværelset.

 Hvad kan du gøre med print og farver?

Det skønne ved hynder, madrasser og puder er, at du nemt og hurtigt kan skabe et nyt look, fremfor at skifte dine møbler ud. Du behøver altså ikke investere i nye havemøbler, hvis de kan fornyes ved hjælp af nye tekstiler. Gennem valget af nuancer i dine nye hynder og puder, skaber du sammenhæng. Du kan med fordel bruge print eller farver, der bruges i din bolig, hvis du vil sikre en flydende overgang til din terrasse, orangeri eller have. 

Vi vil endnu engang fremhæve et af vores yndlingsbrands – Madam Stoltz. Etnisk boho-stil er kendetegnet for det bornholmske brand, og de formår at lege med farvenuancer og sammensætninger på en helt særlig måde, som gør det nemt at lave en særlig personlig og varm indretning. Derfor komplementerer de fleste af deres produkter hinanden så fint, når du begynder at slippe fantasien løs og selv leger med i Madam Stoltz' univers.

Skandinavisk stil med et touch af boheme

Tendenserne med smukke brændte nuancer i boheme-inspirerede mønstre er et godt supplement til traditionelle og skandinaviske møbler i materialer som træ og bambus. De naturlige farver spiller godt sammen, og med en klassisk base som for eksempel bambusmøbler kan du for alvor fremtone din egen personlige stil, når du styler med print og farver, der vinkler udtrykket. Når du bruger print på dine hynder, madrasser og puder, får du desuden en praktisk overflade, som ikke er så sart, når du anvender dem udendørs.

 

Vi siger det lige igen – miks hynder og puder

Vi kan ikke sige det for mange gange. Miks og match dine hynder og puder for at give din stil kant. Vær ikke bange for at vælge skrappe farver og print, for det fungerer så fint med de mere dæmpede omgivelser, som naturen bidrager med. Brug 2 hynder ovenpå hinanden eller placér små, forskellige hynder på din bænk i stedet for én lang madras.

Brug også puder, tæpper, vaser og andre små pynteting for at binde det hele sammen. Madam Stoltz’ lækre print og meget karakteristiske interiør passer perfekt sammen, og kan styles på utallige måder.

 

 

Ude og inde

Der er stor fokus på udelivet, når vi nærmer os foråret, men glem ikke at livet indenfor også kan trænge til forårsstemning. Du kan bruge dine madrasser, hynder og puder i alle rum, ude såvel som inde. Her vil de nemlig også give forårsstemning, som du kan nyde, når du ikke har tid til at være udenfor.

TIP: Vær ikke bange for også at bruge puder med mange farver og forskellige print sammen. Miks og leg gerne med print og farver – det skaber personlighed. Madrasserne kan med fordel også byttes rundt for at variere udtrykket.

Hos Madam Stoltz har de tænkt på dette, og derfor lavet smukke og praktiske håndtag på alle deres hynder og madrasser, så du netop kan flytte dem eller tage dem med dig. På den måde kan du også forlænge solen og sommeren ved at flytte din daybed af madrasser med helt ind, når kulden sniger sig ind på dig i sensommertimerne.

God fornøjelse med forårsindretningen. Vi håber, du her har fundet inspiration til at skabe dit favorituderum.

Du finder alle madrasser og hynder her

Du kan også gå på opdagelse i hele Madam Stoltz' univers af skønne produkter. Find udvalget her.